Flip

Tudnivalók

Bejelentkezes

Hasznos infók az eszközök beállításához

Wifi készülék beállítása

Szükséges adatok

A wifi készüléked beállítási paramétereit megtalálod az eszközeiden. Optikai végpont esetén az ONT eszköz alján, a vonalkódos matricán találod a wifi hálózathoz szükséges adatokat.

Hálózat és jelszó

A matrica alsó részén találod a wifi kapcsolathoz szükséges gyári adatokat:
- a wifi hálózat nevét (SSI
- és a wifi hálózathoz szükséges jelszót (WLAN key)

Kábel végpont esetén, a Sagem V1 HGW eszköz talpán lévő matricán találod a wifi hálózathoz szükséges belépési adatokat. Keresd a "Hálózat neve" és "Biztonsági kulcs" információkat.

Ha Sagem V1 HGW eszközöd van:

Ha Sagem V1 HGW eszközöd van:

Kábel végpont esetén, a Sagem V2 HGW eszköz hátoldalán lévő vonalkódos matricán találod a wifi hálózathoz szükséges belépési adatokat. Keresd a "Hálózat neve" és "Biztonsági kulcs" információkat.

A Sagem V2 HGW esetében mobillal is egyszerűen csatlakozhatsz a Wifi hálózathoz: csak olvasd be mobiloddal a matricán található QR kódot! Ilyenkor a mobiltelefon automatikusan csatlakozik és elmenti a bejelentkezési adatokat.

ha a TV szolgáltatással kapcsolatban tapasztalsz valamilyen problémát, javasoljuk hogy nézd meg a beltéri vevőegységed használati útmutatóját. Kövesd a hibaelhárításra vonatkozó részben található utasításokat.

amennyiben nem sikerül megoldani a problémát, hívd a 1446-ot. A hibát nyilvántartásba vesszük, megkeressük az okát, és 72 órán belül kijavítjuk. A nyilvántartásba vételről és a megoldásról is tájékoztatunk.

Mi a teendőm, ha nem működik a TV, internet vagy telefon szolgáltatás?
Először is, kérjük, hogy ide kattintva ellenőrizd, hogy a területeden nincs-e éppen tervezett karbantartás. Ha a listában nem találsz erre vonatkozó információt, akkor a következő lépéseket teheted:

Általános hibaelhárítási folyamatok

TV használat és beállítások

Távirányító

TV műsor

Beállítások

Értékesítők

A Flip értékesítői országszerte dolgoznak, egészen az ajtódig is elmennek. Így a saját otthonodban, kényelmesen is meg tudod rendelni a pont jó szolgáltatást.

Ügyfélszolgálat

Kérdésed van?
Hívj minket!

Nézd át a tudnivalókat

1446

Már ügyfelünk vagy?

Intézd ügyeidet online vagy töltsd le applikációnkat, amivel a számládat is befizetheted, bárhol és bármikor.

Belépés

Intézd ügyeidet
Fizesd be számláidat online