Flip alkalmazás

Értékesítők

A Flip értékesítői országszerte dolgoznak, egészen az ajtódig is elmennek. Így a saját otthonodban, kényelmesen is meg tudod rendelni a pont jó szolgáltatást.

Ügyfélszolgálat

Kérdésed van?
Hívj minket!

Nézd át a tudnivalókat

1446

Már ügyfelünk vagy?

Intézd ügyeidet online vagy töltsd le applikációnkat, amivel a számládat is befizetheted, bárhol és bármikor.

Belépés

Intézd ügyeidet
Fizesd be számláidat online

Flip

Tudnivalók

Bejelentkezes

A Flip alkalmazással gyorsan intézheted a szolgáltatással kapcsolatos ügyeidet, könnyen befizetheted a számlád és egyszerűen módosíthatod is a csomagodat. A belépés után egy helyen találod a megrendeléseidet, a számláidat, és a szolgáltatás információkat, így gyorsan átlátod, mi a helyzet.

Ha még nem töltötted le, kattints az alábbi QR kódok egyikére

 és telepítsd egy mozdulattal!

Belépéshez az ügyfélfiókodhoz használat email cím/ jelszó párosra van szükség. 

› Ha nincs még ügyfélfiókod, kattints ide

Néhány tipp a használathoz

A fenti üzenősávban olvashatsz az aktuális egyedi ajánlatokról, változásokról.

Érdemes gyakran visszanézni, hogy ne maradj le az újdonságokról!

A kezdőképernyőn a menügomb megnyomásával könnyedén navigálhatsz a lehetőségek között:

Számlák

Szolgáltatások

Adatok

Dokumentumok

Rendelések

Bejelentések

Műsorújság

Töltsd le, teszteld, használd ki – és jelezd nekünk észrevételeid, hogy egyre jobb lehessen!

Számlák

Ebben a menüpontban találod a számlázáshoz kapcsolódó legfontosabb adatokat és az összes eddigi számládat. A befizetés gombra kattintva átirányítunk a SimplePay felületére, ahol bankkártyád segítségével biztonságosan kiegyenlítheted a számláidat. A számla sorszámára kattintva PDF formátumban letöltheted azt. A befizetésre váró számláidat az oldal tetején, a "Befizetendő számlák" részben gyűjtöttük össze neked.

› Hogyan fizethetem be a számláimat egyszerűen?

Szolgáltatások

Bekötés után itt láthatod a szolgáltatásod jellemzőit és státuszát. Ha szeretnél a csomagodhoz kiegészítő szolgáltatást, azt szintén itt tudod kiválasztani: a „Módosítás” gombra kattintva rendelhetsz új set-top-boxot, vagy HBO csomagot. Itt gyorsíthatod az interneted sebességét, és választhatsz korlátlan beszélgetést vezetékes telefonon, a 0 Ft-os hívásopcióval.

Adatok

Megrendeléskor megadott adataid, valamint adatkezelésre vonatkozó nyilatkozataidat találod itt. Kérjük nézd át az adatokat, és ha eltérést tapasztalsz vagy változott a szerződéskötés óta, akkor jelezd azt az ügyfélszolgálatunkon! A számlaküldési adatoknál tudsz átváltani elektronikus számlázásra, nézd meg mennyire egyszerű:

Hogyan válthatok e-számlára?

Dokumentumok

A szerződésedhez, valamint szolgáltatásaidhoz kapcsolódó legfontosabb e-maileket és dokumentumokat feltöltjük a fiókodba, így neked nem szükséges ezeket őrizgetned. Itt találod például az Egyedi Előfizetői Szerződésed is, és minden fontos értesítést, időrendben.

Rendelések

Itt ellenőrizheted a megrendeléseid státuszát és a legfontosabb adatokat. Amennyiben kérdésed lenne a megrendelésszámra tudsz hivatkozni ügyfélszolgálat- unkon.

Bejelentések

Amennyiben ügyfélszolgálatunkon valamilyen problémát jeleztél, azt itt tudod nyomonkövetni. Érdeklődés esetén az itt található iktatószámra tudsz hivatkozni.

Műsorújság

Kíváncsi vagy hogy mi megy épp a Flip TV kínálatában? Egy gombnyomással megtudhatod az app segítségével.