Ragaszkodsz a számodhoz?
Így tudod megtartani!

Megtartanád a korábbi hívószámodat?

Ha szeretnéd megtartani korábbi hívószámod, csak jelezned kell nekünk a megrendelési folyamat során. 

Az igény benyújtásakor ezekre figyelj:

A számhordozási igényedet csak a jelenlegi szolgáltatónál nyilvántartott adataiddal tudjuk rögzíteni, amennyiben ezek megfelelnek a személyi okmányaidban szereplőkkel. Figyelj arra, hogy mindent pontosan írj be, mert csak és kizárólag ebben az esetben tudjuk elfogadni a kérelmed! Amennyiben adataid időközben megváltoztak, akkor a számhordozás ELŐTT kell ezeket javíttatnod az átadó szolgáltatónál. Ellenkező esetben az igényt nem tudjuk teljesíteni.

Ügyelj arra, hogy a kapcsolattartó mobilszámodon elérhető legyél, hogy munkatársaink – az igényed elküldését követő 24 órán belül – felvehessék veled a kapcsolatot.

Érdeklődj a jelenlegi szolgáltatódnál, hogy van-e a hűségszerződésből eredő kötbérfizetési kötelezettséged. Amennyiben van, és nem tudod vállalni a kötbér kifizetését, javasoljuk, hogy igényeddel várd meg, amíg a hűségidőd lejár.
Abban az esetben, ha a jelenlegi szolgáltatódnál a telefonszolgáltatásodon kívül további szolgáltatásokat is igénybe veszel, érdemes rákérdezni, hogy a számhordozás hatással van-e ezekre.

Rendezd az átadó szolgáltatónál a számláid. Ha 30 napon túli tartozásod van, a számhordozási igényed nem fog teljesülni, illetve vedd figyelembe, hogy a számhordozás megtörténtéig esedékes díjakat mindenképp ki kell fizetned az átadó szolgáltatónak.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy hétvégén és munkaszüneti napon nincs számhordozás, illetve ezeken a napokon telefonos egyeztetés miatt sem keresünk.

Értékesítők

A Flip értékesítői országszerte dolgoznak, egészen az ajtódig is elmennek. Így a saját otthonodban, kényelmesen is meg tudod rendelni a pont jó szolgáltatást.

Ügyfélszolgálat

Kérdésed van?
Hívj minket!

Nézd át a tudnivalókat

1446

Már ügyfelünk vagy?

Intézd ügyeidet online vagy töltsd le applikációnkat, amivel a számládat is befizetheted, bárhol és bármikor.

Belépés

Intézd ügyeidet
Fizesd be számláidat online

Online ügyintézés

Megrendelem

Flip

Tudnivalók

Bejelentkezes